به گزارش نماد برتر، همایون حائری، با اشاره به اهداف اجرای طرح برق امید در کشور، اظهار کرد: بنا داریم در قالب این طرح هم از مشترکین کم مصرف حمایت کنیم و هم میزان مصرف سایر مشترکین مدیریت شود تا بتوانیم کاهش پیک مصرف را داشته باشیم.
وی ادامه داد: در قالب این طرح که جامعه هدف آن مشترکین خانگی هستند، مشترکین بر اساس الگوی مصرف به سه دسته تقسیم میشوند. دسته اول مشترکینی هستند که مصرف آنها کمتر از 100 کیلووات ساعت در فصل گرما و 80 کیلووات ساعت در زمان عادی است که این مشترکین از تخفیف 100 درصدی بهای برق برخوردار میشوند.
حائری اضافه کرد: دسته دوم مشترکین با مصرف 100 تا 300 کیلووات ساعت هستند که برای این گروه نیز مشوقهایی در نظر گرفته میشود تا به سمت کم مصرف شدن پیش بروند.
وی درباره دسته سوم که مشترکین با مصرف بیش از 300 کیلوات ساعت هستند نیز یادآور شد: برای این گروه نیز آموزشهای رایگان در زمینههای مختلف و یا تشویق به استفاده از امکانات پنلهای خورشیدی در نظر گرفته شده است.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی پیش بینی کرد نزدیک به 30 درصد مشترکین خانگی جزو گروهی باشند که از تخفیف 100 درصدی برخوردار میشوند.
حائری ابراز امیدواری کرد، طرح برق امید حداکثر از اوایل آبان ماه در سراسر کشور اجرایی شود.
وی در ادامه به اقداماتی که از حدود سه سال قبل در صنعت برق با هدف تامین برق پایدار و کاهش پیک مصرف در کنار افزایش توان نیروگاهی آغاز شده هم اشاره کرد و ادامه داد: با این اقدامات بعد از حدود 10 سال که میانگین رشد سالانه پیک مصرف برق حدود 5.2 درصد بود، توانستیم این میزان را کاهش دهیم.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه سال 1397 اولین کاهش رشد پیک مصرف رقم خورد و به 2.97 درصد رسید، خاطرنشان کرد: در سالهای 1398 و 1399 نیز هر سال نسبت به سال قبل یک درصد افزایش پیک مصرف داشتیم که دستاورد بسیار مهمی بود.
حائری ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح برق امید، روند کاهش پیک مصرف برق برای فصل گرمای سال آینده نیز استمرار داشته باشد.